Onder bod

Maakt u van deze vrijstaande semi-bungalow uw droomhuis?

Op een mooie locatie en gunstig op de zon gelegen vrijstaande te renoveren semi-bungalow met o.a. op de begane grond een tuingerichte lichte woonkamer met openslaande deuren, compacte keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping bevinden zich een overloop, een 3e slaapkamer met eigen douchegelegenheid en een berging. Verder kent het perceel, dat maar liefst 639m2 groot is een inpandige garage, een houten berging en een eigen oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s. Tuin rondom.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met garderobe-nis en trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet; woonkamer met open haard en openslaande deuren naar het terras en de tuin; compacte keuken; bijkeuken met witgoedaansluiting, cv-ketel en keukenblok; 2 tuingerichte slaapkamers waarbij 1 slaapkamer grenst aan de badkamer; de badkamer is voorzien van een vaste wastafel en ligbad met douchegelegenheid; inpandige garage.

bovenverdieping:
overloop, slaapkamer met vaste wastafel en eigen douchegelegenheid; berging. De overloop is middels een luik indien gewenst af te sluiten.

Tuin:
Tuin rondom de woning gelegen, berging en kas, een eigen oprit.

Voor de verdere indeling en maten van deze woning verwijzen wij u ook naar de aangehechte plattegronden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bijzonderheden:
Extra verkoopvoorwaarde op te nemen in de koopovereenkomst en akte van levering. (buiten vermelding in de brochure)
– Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing;
– Oudheidsclausule van toepassing;
– de woning beschikt over 26 zonnepanelen (2021/2013);

Omgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het eveneens vlakbij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Zaalstede 14

Zuidlaren
Vraagprijs € 449.000,- k.k.
Perceelgrootte 639 m²