Verkocht

EEN SFEERVOL STARTERSAPPARTEMENT!

Dit charmante en goed onderhouden appartement op de eerste verdieping ligt aan een van de leukste pleintjes van de populaire wijk Helpman. De woonkamer is voorzien van de originele kamer en suite deuren en kijkt uit over het leuke Waldeck-Pyrmontplein. Het balkon ligt op het zuiden, deze is bereikbaar via de openslaande deuren in de eetkamer. Naast de bewaard gebleven authentieke elementen zijn de keuken, de badkamer en het toilet gemoderniseerd.

Indeling
Entree/hal; slaapkamer; woonkamer met kamer en suite deuren naar de eetkamer en openslaande deuren naar het balkon; moderne keuken eveneens met een deur naar het balkon; ruime en moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting; modern toilet met fontein. Bij het appartement hoort een (fietsen)berging, deze bevindt zich aan de achterkant van het appartement.

Omgeving
De zeer gewilde wijk Helpman ligt aan de zuidkant van de stad Groningen. Helpman beschikt over een divers aanbod aan winkels, horeca, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Deze voorzieningen liggen op loopafstand van de woning. De uitvalswegen A7/A28 zijn goed bereikbaar, het centraal station en de binnenstad liggen op ongeveer 10 minuten fietsen.

* sfeervol appartement met authentieke elementen
* goed onderhouden
* populaire buurt aan de zuidkant van de stad
* veel voorzieningen op loopafstand

Waldeck Pyrmontplein 1a

Groningen
Vraagprijs € ,- k.k.