Verkocht

Deze vrijstaande eengezinswoning met 4 slaapkamers is gelegen op een prachtige locatie in een ruim en groen opgezette woonwijk. De woning is in 1970 gebouwd onder architectuur van Cor Kalfsbeek.

Begane grond:
De woning heeft een sfeervolle en bovenal lichte woonkamer voorzien van een gashaard en brede raampartijen met uitzicht op de tuin, de aangelegde vijver en het voorgelegen gazon. De kamer staat in verbinding met de half open keuken waar ruimte is voor een eethoek. Vanuit de keuken, die origineel vanaf de bouw is, kijkt u uit op het terras en de achtertuin en heeft u toegang tot de berging en de inpandige garage. De berging dient tevens als achteringang en als opstelplaats voor witgoed. De garage is gedeeltelijk voorzien van een vliering waardoor meer opbergruimte is gecreƫerd.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich een ruime overloop, 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met balkon en een vaste wastafel en 1 slaapkamer met directe toegang tot de badkamer. Deze is in het verleden gemoderniseerd en is voorzien van een separate douche, ligbad, dubbele wastafel en mechanische ventilatie.

Zeer recent zijn de CV installatie en radiatoren in de woonkamer vernieuwd. De riolering en de waterleiding zijn onlangs volledig gereviseerd.

De zolderverdieping is vanaf de overloop middels een vlizotrap te bereiken en loopt over de gehele lengte van de woning. De zolderverdieping is beloopbaar gemaakt.

Voor de verdere indeling van de woning verwijzen naar de aangehechte plattegronden.

Tuin: De tuin is rondom de woning gelegen en heeft een zonneterras aan de achterzijde. Het perceel kent verder nog een eigen oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.

Omgeving:
Gieten heeft een gezellig winkelcentrum met een gevarieerd winkelbestand en horecagelegenheden. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, vele sportverenigingen, sportaccommodaties en een open-lucht zwembad. Bovendien ligt Gieten gunstig ten opzichte van Emmen, Assen en de stad Groningen en is het voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De woning ligt op loopafstand van het verkeersplein Gieten, van waaruit U een snelle busverbinding heeft naar Groningen, Assen, Veendam en Emmen. De bussen op het Transferium sluiten elk half uur op elkaar aan.

Ter info:
Heeft deze woning uw belangstelling en wilt u uw mogelijkheden verkennen? belt u dan gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Waardeellaan 2

Gieten
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 591 m²