Verkocht

Op loopafstand van de winkels in het centrum gelegen compacte tussenwoning met alle voorzieningen op de begane grond. De woning beschikt o.a. over een woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en vrij uitzicht, een dichte keuken met enige inbouwapparatuur, 1 slaapkamer met directe toegang tot de badkamer en een inpandige berging.
De verdieping is met een vaste trap bereikbaar en is als zolder in gebruik geweest. Hier zijn eenvoudig 1 tot 2 slaapkamers te realiseren.
Verder kent het perceel een achterom, een garagebox en een onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin. Een prachtige woonplek voor wie graag alles binnen handbereik wil hebben.

Indeling
begane grond:
hal/entree, woonkamer, dichte keuken met trapopgang naar de zolderverdieping, slaapkamer, badkamer voorzien douche, toilet en wastafelmeubel, inpandige berging;

verdieping:
De zolderverdieping is via een vaste trap in de keuken te bereiken.
Opstelplaats voor de cv-ketel

Tuin:
voortuin en achtertuin

Tot het eigendom behoort een onverdeeld aandeel in het naastgelegen parkeerterrein waar de garage zich bevindt als ook een onverdeeld aandeel in het aldaar gelegen voetpad dienende tot achteringang,

Woonomgeving
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars.

Telefoonstraat 7e

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 332 m²