Onder bod

Een buitenkans! Op te knappen dertiger jaren woning.

Dit helft van een dubbel woonhuis in het centrum van Zuidlaren heeft weer liefde en aandacht nodig. De woning is op leeftijd, is een heus klusobject maar nog even zo charmant als toen het rond 1930 werd gebouwd. De woning heeft o.a. 3 slaapkamers, een doorzonkamer en een fijne achtertuin. Binnenkijken? Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding.

Indeling begane grond:
hal/entree, de trapopgang, de kelder, garderobe, doorzonkamer, compacte keuken met keukenblok , toilet en een bijkeuken tevens dienend als opstelplaats voor witgoed en achteringang van de woning.

– uitgelicht –
de hal is voorzien van een terrazzovloer; de woonkamer heeft aan de voorzijde een kleine erker met glas-in-loodramen en aan de achterzijde een toegangsdeur naar de tuin. De tuin is op Zuid-West gelegen. Raam- en deurbeslag deels authentiek.

Verdieping:
overloop, 3 slaapkamers, badkamer;
– uitgelicht –
op de verdieping bevindt zich een overloop en zijn er 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel, douche en een 2e toilet.

Zolderverdieping:
de zolderverdieping is middels een losse trap vanuit één van de slaapkamers bereikbaar.

Buiten:
de woning heeft een achterom, een fijne achtertuin en er is ruimte voor het parkeren van uw auto in de carport. Vanuit de tuin loopt u zo het achtergelegen bos in. De woning is beeldbepalend.

Extra info:
– Bouwkundig rapport aanwezig;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– as is where is clausule van toepassing.( De woning voldoet niet aan de huidige wooneisen.)

Omgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is het voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over meerdere basisscholen, vele sportverenigingen, een sporthal en een subtropisch zwembad.

Stationsweg 80

Zuidlaren
Vraagprijs € 274.000,- k.k.
Perceelgrootte 360 m²