Verkocht

Uitgebouwde vrijstaande woning op loopafstand van het centrum van Zuidlaren met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning heeft in totaal 4 slaapkamers, een gunstig op de zon gelegen achtertuin en is geschikt voor zowel gezinsbewoning als voor mensen op gevorderde leeftijd. Een mooie woonlocatie.

Begane grond:
De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, is voorzien van een gashaard en staat in verbinding met de half open keuken. Vanuit de keuken, tevens de achteringang van de woning, heeft u toegang tot de hal, het toilet, de badkamer, de slaapkamer, de bijkeuken en de inpandige garage. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet. In de bijkeuken is ruimte voor het plaatsen van witgoed.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich o.a. een ruime overloop, een kantoorruimte (van oudsher een badkamer) en 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot de berging en over een eigen toiletruimte beschikt. Daarbij is deze slaapkamer alsook de kantoorruimte voorzien van een keukenblok.

Voor de verdere indeling en maten van de woning verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden.
De gehanteerde meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.

Tuin: de voor- en achtertuin zijn grotendeels bestraat. De achtertuin biedt voldoende privacy.
Het perceel kent verder nog een eigen oprit.

Omgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, , vele sportverenigingen.

* woning is gelegen op een perceel van 354 m2;
* gebouwd in 1953 (BAG)
* is voorzien van kunststof kozijnen;
* dubbele beglazing en draai-kiepramen;
* elektrische zonneschermen;
* elektrische garagedeur;
* in het verleden uitgebouwd, verbouwd en gemoderniseerd;
* kantoorruimte op de verdieping is terug te brengen naar zijn oude functie van badkamer.

Schutsweg 8

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- k.k
Perceelgrootte 354 m²