Te Koop

Zoekt u een woning met potentie dan is deze zeer ruime maar te moderniseren eengezinswoning met 5 slaapkamers in de nabijheid van het centrum van Assen zeker iets voor u. De woning is een tussenwoning van een blok van zes en heeft een praktische stadstuin, een achterom en een garage. Op de begane grond beschikt deze woning o.a over een doorzon woonkamer, een half open keuken, een bijkeuken en een hobbykamer/thuiswerkplek. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, een badkamer en 4 slaapkamers waarbij één van de slaapkamers aan de achterzijde toegang heeft tot een balkon. De tweede verdieping heeft een overloop, is voorzien van bergruimte en een 5e slaapkamer. Deze verdieping is via een vaste open trap te bereiken. De woning verdient onderhoud en biedt mogelijkheden tot aanpassing aan de huidige woonwensen.

Tuin:
Er is een voor- en achtertuin. De achtertuin is een kleine maar praktische stadstuin. De woning heeft een achterom en is met auto te bereiken. De garage bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van elektra.

Indeling woning
begane grond:
Entree/tochtportaal, hal, toilet, trapopgang naar verdieping, trapkast, meterkast, keuken, woonkamer, bijkeuken met opstelplaats voor de cv-ketel, witgoed en tevens dienend als achteringang van de woning, hobbyruimte/thuiswerkplek;

eerste verdieping:
overloop, 4 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met vaste wastafel en 1 slaapkamer met balkon; badkamer met douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet; trapopgang naar de 2e verdieping;

tweede verdieping:
overloop, berging en 5e slaapkamer voorzien van dakraam.

Omgeving:
De woning is gelegen in een nette woonwijk nabij het centrum en heeft een goede ligging ten opzichte van diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportaccommodaties.

Bijzonderheden:

Extra verkoopvoorwaarden op te nemen in de koopovereenkomst en akte van levering. (naast de vermeldingen in de brochure):

– De verkoop en levering geschiedt onder voorwaarde van toestemming van de Rechtbank;
– Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing (verkoper heeft de woning niet zelf bewoond);

mr. Groen van Prinstererlaan 88

Assen
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Perceelgrootte 192 m²