Verkocht onder voorbehoud

Deze karakteristieke verbouwde vrijstaande woonboerderij met een in dezelfde stijl gebouwde schuur met 2 paardenboxen en inpandige garage is gelegen op korte afstand van het centrum van Zuidlaren. De woonboerderij heeft een heerlijk buiten, totaal 5 slaapkamers en een royale woonkamer met uitzicht op en directe toegang tot de tuin. Alle woonvoorzieningen en meer bevinden zich in deze prachtige woonboerderij op de begane grond waardoor gelijkvloers en comfortabel wonen mogelijk is. Het geheel is gelegen op een eigen perceel van 1.410 m2 en verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

Indeling:
Uitgelicht: Woning
Aan de westzijde (achterkant) van de boerderij bevindt zich de ruim 11 meter brede tuingerichte woonkamer bestaande uit één grote ruimte onderverdeeld in een gezellige zithoek met houthaard, een eethoek en een fijne zitplek om een boek te lezen. De semi open keuken, in landelijk stijl uitgevoerd, grenst aan de woonkamer en lopen natuurlijk in elkaar over. Als basis is voor beide ruimtes gekozen voor een massief eikenhouten vloer wat maakt dat het geheel een nette en rustige uitstraling heeft. Het plafond in de woonkamer laat de oorspronkelijke houten balken zien welke zorgt voor een authentieke en warme sfeer. Daarnaast zijn in de woonkamer en verder in de woonboerderij de nog van oudsher aanwezige houten stijlen zichtbaar.

De entree via de zijingang geeft toegang tot de garderobe, het toilet, de woonkamer, de bijkeuken en een ruime hal gecentreerd in de woonboerderij. Deze verbindt o.a. de goed uitgeruste badkamer, 4 slaapkamers, inpandige berging en de trapopgang naar de verdieping. Op de verdieping bevindt zich een overloop, een 5e slaapkamer en een grote bergzolder met een indrukwekkende gebintenconstructie.

Uitgelicht: Tuin en Schuur
De tuin is rondom de woonboerderij gelegen met als hoofdtuin de goed op de zon gelegen achtertuin met zonneterras en vijverpartij. Aan de voorzijde heeft u uitzicht op de voorgelegen landerijen en ervaart u het gevoel van landelijk en vrij wonen. De schuur naast de woonboerderij met 2 paardenboxen en inpandige garage is in dezelfde stijl opgetrokken en maakt het plaatje compleet.

Maten en Indeling
Voor de verdere indeling en maten van deze prachtige woonboerderij verwijzen wij u graag naar de aangehechte plattegronden. De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit.

Woonomgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentse Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen en vele sportverenigingen.

BIJZONDERHEDEN:
De woonboerderij is herbouwd en uitgebreid in 1980
Woonoppervlakte: ca. 235 m²
Perceelgrootte: 1.410 m²
circa 150 m2 huurgrond gemeente (€ 11,34 pj.)
nieuwe CV ketel bouwjaar 2021
Isolerende beglazing HR ++ (2012)
Fantastisch gezinshuis!

Lageweg 19

Zuidlaren
Vraagprijs € 875.000,- k.k.
Perceelgrootte 1410 m²