Verkocht

Wegens overweldigende belangstelling is het niet meer mogelijk een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Bent u op zoek naar rust, ruimte en heeft u uw zinnen gezet op het buiten leven? Dan nodigen wij u graag uit om deze fraai landelijk gelegen woonboerderij te komen bekijken. De woonboerderij staat aan de rand van het dorp Zuidlaren en heeft een volledig woonaanbod op de begane grond. Totaal heeft deze woonboerderij 5 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers op de beneden verdieping. Heeft u aan één slaapkamer op de begane grond voldoende dan is één van de kamers gemakkelijk in te richten als een comfortabele thuiswerkplek. De royale woonkamer en de keuken zijn beide tuingericht en vanuit de woonkamer middels een enkele deur toegankelijk. De woonboerderij is rondom in het groen gelegen. Het geheel kent verder nog een eigen oprit en een grote vrijstaande stenen garage. De kavel is 1.940 m2 groot.

Indeling:
begane grond:
De woonboerderij beschikt op de begane grond over een centraal in de woning gelegen hal/entree, een meterkast, een garderobe, een royale woonkamer voorzien van vloerverwarming, gashaard en toegangsdeur naar het terras; Er is een open keuken met inbouwapparatuur (2005), een bijkeuken met een eigen entree en een praktisch keukenblok;
Voorts bevinden zich op de begane grond 2 slaapkamers, een separaat toilet met fontein en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een 2e toilet, een wastafelmeubel alsook een aparte douchecabine. Tevens is in de badkamer ruimte voor witgoed.

verdieping:
via een open trap in de hal komt u op de overloop met vide. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een berging aanwezig. De berging dient tevens als opstelplaats voor de cv-ketel. Twee slaapkamers hebben 1 toegangsdeur.

garage/tuin:
naast de woonboerderij bevindt zich nog een vrijstaande garage met dubbele deuren en heeft het twee separate ingangen. In de garage is er plaats voor 2 auto’s. De woonboerderij is rondom in het groen gelegen en grenst aan een bosperceel.

Voor de verdere indeling en maten van deze woonboerderij verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonomgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het vlakbij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad ook Annen is een gezellig en levendig dorp met veel basisvoorzieningen zoals een winkelcentrum, basisschool, sporthal, medische voorzieningen, openlucht zwembad en veel(sport)verenigingen. Het dorp is prima ontsloten middels de N34 naar Groningen, Assen en Emmen.

Lageweg 101

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- kk
Perceelgrootte 1940 m²