Verkocht

Dit leuke jaren dertig woonhuis met achterom is te vinden op zo’n 5 fietsminuten van het centrum, de Westerhaven en het Centraal station. De woning ook wel maisonnette genoemd heeft een ruime onderhoudsvriendelijke stadstuin, 3 slaapkamers, een lichte doorzon-woonkamer met openslaande deuren en een nette open keuken. Een bezichtiging van deze woning is meer dan de moeite waard.

Indeling begane grond:
hal/entree: af te sluiten tochtportaal met een prachtige met glas ingezette paneeldeur en een doorleefde granito vloer. Deze vloer ligt ook in de hal alwaar zich eveneens de trapopgang, de kelderkast, het toilet en de toegangsdeur naar de woonkamer bevinden. De meterkast en de garderobe zijn in het tochtportaal aanwezig.
De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker met glas-in-loodramen en aan de tuinzijde openslaande deuren. Voor de vloer is gekozen voor een nette PVC vloer met hoog opstaande plinten. De kamer staat in open verbinding met de keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur (2017).

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer;
op de verdieping bevindt zich een overloop, zijn er 3 nette slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten en 1 slaapkamer met balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid en een vaste wastafel. Tevens is er ruimte in de badkamer voor het plaatsen van witgoed.

Buiten:
Door de aanwezigheid van openslaande deuren in de woonkamer betrekt u de tuin al snel bij uw leefruimte. Het is een onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin met bordestrap en gunstig op zon gelegen. De woning heeft een achterom en een geschakelde berging.

Omgeving:
uitvalswegen A28 en A7 in de nabijheid; openbaar tegenover de woning;

Ter info:
tot het perceel behoort nog 1/24 onverdeeld aandeel in een nabij gelegen gang;
voorzijde voorzien van kunststof kozijnen;
procedure reparatiewerkzaamheden balkon achterzijde in gang gezet, rekening verkoper;
geen actieve VvE; onderling overleg bewoners.

Koeriersterweg 22

Groningen
Vraagprijs € ,- k.k.