Verkocht

Een prachtig beeldbepalend pand aan de Kerkbrink in het centrum van Zuidlaren met aantrekkelijke uitzicht locatie. Deze charmante woning, een combinatie van authentieke elementen en modern comfort, heeft een woonoppervlakte van ca 136 m2, beschikt over o.a. 3 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken met openslaande deuren en een heerlijke binnentuin op het zuidwesten. De woning is gelegen op een perceel van ca 225 m2 en op korte termijn te aanvaarden. Heeft de woning uw interesse gewekt ? Belt u ons gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak. We leiden u graag rond.

Indeling:
begane grond:
Entree met imposante hal met trapopgang, trapkast met ruimte voor de meterkast; toiletruimte; woonkamer met erker (van oudsher aan de voorzijde); een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de binnentuin; een bijkeuken met ruimte voor het opstellen van witgoed; kelder (aanwezig niet in gebruik derhalve nu niet toegankelijk), berging en garage;

verdieping:
overloop, 2e toilet, 3 slaapkamers waarvan één van de slaapkamers aan de voorzijde is uitgebouwd met een erker (van oudsher) en is voorzien van elegante en een goede kwaliteit shutters, moderne badkamer met o.a. vloerverwarming, wandmeubel, douche, mechanische ventilatie; Vliering/berging bereikbaar via de overloop.

Tuin:
binnentuin op het zuidwesten met berging en garage. Ingang garage Tiphofweg tevens achterom van de woning.

Bijzonderheden:
– De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten
toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in
meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het
uitvoeren van de meting.
– verkoper heeft het verkochte nooit of lange tijd niet zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over
eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest
als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt; niet zelfbewoningclausule van toepassing.

Woonomgeving:
De woning staat in het beschermde dorpscentrum van Zuidlaren met een gezellig winkelcentrum alsmede een leuk en gevarieerd bestand van diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren tal van recreatiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld zeilen of surfen op het nabijgelegen Zuidlaardermeer of fietsen en wandelen in het bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen. Ook is Hoogezand voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Kerkbrink 18

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- kk
Perceelgrootte 225 m²