Te huur

Wegens overweldigende belangstelling is het niet meer mogelijk een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Midden in het sfeervolle centrum van Zuidlaren wordt u te huur aangeboden een helft van een dubbel woonhuis met compleet woonaanbod gelijkvloers, met in totaal 3 slaapkamers, een fijne tuin en eigen parkeergelegenheid. Het geheel is gelegen in een levendige omgeving.

Indeling:
De woning beschikt op de begane grond over een centraal gelegen zijentree, een nette woon- en eetkamer, een eigentijdse keuken met inbouwapparatuur w.o. een vaatwasser, 4 pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime slaapkamer, een badkamer voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Op de verdieping bevinden zich een overloop, 2 nette slaapkamers en een kleine berging. De verdieping is te bereiken via een af te sluiten trapopgang vanuit de keuken.

– huurcondities op te vragen; .Een validatieonderzoek maakt deel uit van de procedure van toewijzing;

Omgeving:
Het woonhuis is gelegen in het sfeervolle centrum van Zuidlaren en op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals supermarkten, winkels en diverse horeca gelegenheden. Verder heeft Zuidlaren een breed aanbod aan sportclubs, regionale voorzieningen en een overdekt zwembad. De stad Groningen en Assen is met het openbaar vervoer en de auto goed bereikbaar. Rondom Zuidlaren zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in een prachtige natuurrijke omgeving.

 

Hondsrugstraat 22

Zuidlaren
Vraagprijs € 950,- huurprijs exl.
Perceelgrootte 250 deelperceel m²