Verkocht

In een keurige woonwijk gelegen zeer goed onderhouden HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, met o.a. 4 slaapkamers, sfeervolle woon-eetkamer, een inpandige garage, ruime oprit en fraai aangelegde tuin. Fijne gezinswoning!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, toilet, meterkast, garderobe, trapopgang, woon-eetkamer, keuken, bijkeuken, inpandige garage;
Vanuit de hal heeft u toegang tot de sfeervolle woon-eetkamer. Deze ruimte bestaat uit één geheel en is voorzien van vloerverwarming. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de kamer en het eetgedeelte met de half open keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, w.o. een inductiekookplaat en elektrische oven. De bijkeuken biedt ruimte voor het opstellen van witgoed en dient eveneens als de achteringang van de woning. De inpandige garage voorzien van elektra is eveneens van hieruit toegankelijk.

Indeling eerste verdieping:
overloop, 3 slaapkamers, badkamer, trapopgang naar verdieping;
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, een wastafelmeubel en douche; Een vaste trap leidt naar tweede verdieping;

Indeling tweede verdieping:
overloop, kantoor/slaapkamer;
De verdieping beschikt naast ruimte voor de cv-ketel over een kantoorruimte danwel 4e slaapkamer.

Voor de verdere indeling en maten van de woning verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden.
De gehanteerde meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.

Tuin:
de voor- en achtertuin zijn fraai aangelegd.

Omgeving:
De woning is gelegen in een nette woonwijk en is centraal gelegen ten opzichte van grotere plaatsen als Assen, Groningen en Emmen. Het dorp zelf beschikt o.a. over een basisschool, buitenschoolse kinderopvang, sportvoorzieningen en een kleinschalige supermarkt. Daarnaast zijn er veel horecagelegenheden te vinden. Voor overige voorzieningen zijn de dorpen Annen en Gieten nabij gelegen. Eext is gelegen te midden van natuur- en recreatiegebieden.

Haverlanden 29a

Eext
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 272 m²