Verkocht

Vrijstaande woning met uitzicht over het Grevelingskanaal en een riante achtertuin om in te verblijven. Het is een prachtige locatie om ruimtelijk te wonen!. Door de grootte van het perceel (670 m2) zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden. De woning beschikt op de begane grond over o.a. over een lichte woonkamer, een dichte keuken, praktische bijkeuken en een slaapkamer (met de nodige aanpassingen bij de woonkamer te betrekken). Op de verdieping bevinden zich een overloop, 2 slaapkamers met vaste kasten en een badkamer. Op het perceel bevindt zich verder nog een houten garage met overkapping en een houten berging.

Indeling:
begane grond:
Ha/Entree, meterkast, woonkamer, slaapkamer, dichte keuken met toegang tot de kelder en bijkeuken, de bijkeuken dient als op stelplaats voor witgoed, beschikt over een toiletruimte en dient tevens als achteringang van de woning;

Verdieping:
Overloop; 2 slaapkamers met vaste kasten, badkamer met inloopdouche en wastafel;

Zolderverdieping:
Zolderverdieping bereikbaar via een luik op de overloop;

Omgeving:
Annerveenschekanaal, gekenmerkt door boerderijen en herenhuizen, ligt in het Drentse gemeente Aa en Hunze, op de grens met de provincie Groningen. Het dorp bestaat hoofdzakelijk uit lintbebouwing aan de oostkant van het Grevelingskanaal. Het kanaal vormde in het verleden een belangrijke transportroute en was ingesteld op de binnenvaart. Onlangs is het kanaal weer bevaarbaar gemaakt en aangesloten op een nieuwe vaarroute die aangelegd is tussen het Zuidlaardermeer en Bareveld. Het dorp heeft een gunstige ligging ten opzichte van Annen/Veendam/Gieten/Assen.

Greveling 163

Annerveenschekanaal
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 670 m²