Verkocht

Op een schitterende locatie, aan één van de mooiste lanen van Zuidlaren en op loopafstand van de winkels, ligt deze ruim gesitueerde helft van een dubbel woonhuis met o.a 4 slaapkamers, een royale woonkamer, separate eetkamer, fijne tuin, een eigen oprit, garage en schuur. Het woonhuis is gelegen op een kavel van 567 m2 en heeft een fantastisch uitzicht over de landerijen.

Indeling begane grond:
hal, toilet, meterkast, doorzonkamer met erker en fraaie marmeren schouw met elektrische haard, provisiekelder, keuken met doorgang naar de tuingerichte eetkamer, gang en een bijkeuken met aansluiting voor witgoed.

1e verdieping:
overloop, 3 slaapkamers waarvan één met balkon en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet;

2e verdieping:
via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich nog een overloop, een bergruimte met vaste kast en slaapkamer. De verdieping is vergroot met een dakkapel aan de achterzijde.

Buiten:
er is een groot gazon aan de voorzijde van de woning, een eigen oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s, een stenen garage met elektra en water, een schuur en een fraai aangelegde achtertuin op het noordwesten.

Ter info:
Het Platte dak is preventief vervangen in april 2020;

Omgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen en vele sportverenigingen.

Emmalaan 14

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 567 m²