Te Koop

Als dat plekje nu eens te koop zal komen?

Voor velen een gewilde woonlocatie! Het is namelijk een locatie waar landelijk wonen, de gemakken van het nabij gelegen centrum en de gezelligheid van het wonen in een woonwijk allemaal bij elkaar komen. Deze op te knappen woonboerderij met grasland en bijgebouwen staat op een perceel van maar liefst 8.800 m2. Het is een unieke kans om van deze woonboerderij uw droomhuis te maken. Aanvaarding kan op korte termijn.

Voor de indeling en maten van deze woonboerderij en opstallen verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Extra informatie:
– Bouwtechnische rapportage aanwezig;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– aan de achterzijde van de voormalige Prins Bernhardhoeve welke nabij de woonboerderij is gelegen wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Wij verwijzen u voor de meest recente informatie naar de website van de gemeente Tynaarlo – centrumontwikkeling- zuidlaren/woonwijk- achterzijde-pbh en naar centrumzuidlaren.nl

Woonomgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Ekkelkamp 2

Zuidlaren
Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Perceelgrootte 8800 m²