Verkocht

U wordt aangeboden een comfortabel 2-kamer appartement met inpandige garage en berging in serviceflat “Everswolde”. Het gunstig op de zon gelegen appartement bevindt zich op de derde woonlaag van het complex en beschikt over een balkon met vrij uitzicht over een fraai aangelegd gazon. Het centrum van Zuidlaren met een diversiteit aan winkels is op loopafstand.

Indeling: Entree/Hal met video- intercomsysteem, garderobe, zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, dichte keuken, 1 slaapkamer met aangrenzend de badkamer met vaste wastafel, toilet, douche en wasmachine aansluiting. Berging en garage zijn inpandig en o.a. via de centrale hal te bereiken.
Het appartement beschikt over elektrische buitenzonwering.

Goed om te weten:
Ballotageprocedure van toepassing; Na goedkeuring ballotagecommissie is het appartement direct beschikbaar.
Bij aankoop 2 kamerflat bedragen de entreekosten (eenmalig) € 2.500,00
Servicekosten 2 kamerflat per maand € 300,– Garages € 7,50;
Voorschot voor het gasverbruik van het eigen appartement bedraagt € 50,00

Het complex biedt u de mogelijkheid comfortabel en zelfstandig te wonen. U kunt deelnemen aan activiteiten en gebruikmaken van alle faciliteiten van serviceflat “Everswolde”.
Het complex beschikt over een recreatieruimte, drie logeerkamers, centrale toiletten, een wasserette, zonnepanelen, een lift, een liftplateau, collectief centrale verwarming en ventilatiesysteem, afvalcontainer buiten het gebouw met afval pas (Gemeente).
Voor meer informatie over onbezorgd wonen, activiteiten en faciliteiten in serviceflat “Everswolde” verwijzen wij u naar hun website met daarop de meest recente informatie. (www.everswolde.nl)

Ter info:
– Disclaimer: De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld
interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
– niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– overdracht zal plaatsvinden bij het Notariaat Zuidlaren.

Dingspellaan 39

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- k.k