Verkocht

LET OP! DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAF PRIJS, BEDOELD OM MIDDELS BIEDINGEN EN OF ONDERHANDELEN TOT EEN OVEREENKOMST TE KOMEN.

Dit comfortabel appartement in serviceflat “Everswolde” met balkon voelt direct als een warm thuis. Het appartement is gelegen op de 2e woonlaag en is gesitueerd op het zonnige westen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk daglicht en uitzicht op het voorgelegen gazon en het groene straatbeeld van de Hofakkers. Het appartement dat onder de noemer 3 kamerappartement valt is in het verleden verbouwd waarbij één van de slaapkamers bij de woonkamer is betrokken. Heeft u toch liever een tweede slaapkamer of aparte hobbyruimte, dan is deze na enige aanpassing weer terug te brengen. Tevens beschikt het appartement over een slaapkamer en badkamer ensuite en een nette open keuken.
Een bezichtiging van dit appartement is meer dan de moeite waard.

Indeling:
Entree/Hal, royale woonkamer; open keuken met inductiekookplaat en vaatwasser; slaapkamer, badkamer voorzien van toilet, wastafelmeubel en douche; berging; balkon. Tevens bevindt zich op de hal naast het appartement een berging met opstelplaats voor de boiler.

In het souterrain is nog een ruime berging aanwezig.

Goed om te weten:
Ballotageprocedure van toepassing;
Bij aankoop van een 3-kamer appartement bedragen de entreekosten € 2.750,–;
Servicekosten voor een 3-kamer appartement bedragen per maand € 350,–,
Voorschot voor het gasverbruik van het eigen appartement bedraagt € 57,50;

Het gezellige centrum van Zuidlaren met een diversiteit aan winkels is op loopafstand van het appartement.
Zuidlaren bevindt zich in een bosrijke omgeving en grenst aan Nationaal park de Drentsche Aa; het appartement is een uitstekende uitvalsbasis om uitgebreid te fietsen en te wandelen.
Het Zuidlaardermeer heeft ook voor watersportliefhebbers het nodige te bieden. Groningen en Assen zijn binnen 20 minuten bereikbaar.

Voor meer informatie over onbezorgd wonen, activiteiten en faciliteiten in serviceflat “Everswolde” verwijzen wij u naar hun website met daarop de meest recente informatie. (www.everswolde.nl)

Dingspellaan 34

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- k.k. vanaf prijs