Verkocht

Deze karakteristieke grotendeels rietgedekte woonboerderij met opstallen en grasland staat op een droomlocatie in het pittoreske dorp Anloo. De boerderij met bestemming wonen was tot voor kort een agrarisch bedrijf en is in het verleden gemoderniseerd. Het is een unieke kans om van deze boerderij uw droomhuis te maken. De boerderij staat op een perceel van maar liefst 7.624 m2, heeft een fantastisch uitzicht op de voorgelegen landerijen en is op korte termijn te aanvaarden. Beleef het wonen in alle vrijheid met de ruimte om u heen!

Indeling: begane grond:
De boerderij beschikt op de begane grond over o.a. een hal/entree, een woonkamer, een separate eetkamer, een dichte compacte keuken, vaste kasten, een bijkeuken, een toilet en een aparte badkamer. Daarnaast geeft de centraal in de woning gelegen hal toegang tot een grote inpandige schuur met zolder, een berging en de trapopgang naar de verdieping. De aanwezige stal is via een achterom bereikbaar.

verdieping:
via de trapopgang komt u op de overloop met vide. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten.

Tuin:
naast en achter de boerderij bevindt zich nog een vrijstaande loods, een vrijstaande kapschuur, een garagebox en een kippenverblijf.

Voor de verdere indeling en maten van deze woonboerderij en opstallen verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Omgeving:
Het rustieke dorp Anloo is gelegen ten zuiden van Zuidlaren in het Nationaal park Drentsche Aa, op de Hondsrug tussen het Evertsbos en het historisch rijke Kniphorstbos. In het dorp staan een aantal monumentale boerderijen rondom de Romaanse kerk, waar jaarlijks de middeleeuwse Etstoel wordt nagespeeld, en een aanzienlijk deel van het dorp maakt deel uit van het beschermd dorpsgezicht. Anloo is een actief dorp met basisschool en een bruisend verenigingsleven dat veel activiteiten organiseert. Door zijn unieke sfeer en omgeving trekt het dorp veel wandelaars die willen genieten van de prachtige natuur en de rust die het Stroomdallandschap van de Drentse Aa biedt.
bron: Anloo-info.nl.

Het nabij gelegen dorp Annen biedt winkel- en overige voorzieningen. De N34 biedt aansluiting naar overige bestemmingen.

Annerweg 21

Anloo
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 7624 m²