Woning verkopen

Makelaardij ZIJL is als geen ander in staat, mede door jarenlange ervaring op het gebied van de onroerend goed markt, u strategisch, juridisch en commercieel deskundig te adviseren en begeleiden bij zowel de verkoop van uw woning als de aankoop van een nieuwe woning naar uw wensen.Trefwoorden als betrokken en betrouwbare dienstverlening, heldere advisering, persoonlijke aandacht, actieve inzet, en creativiteit vinden wij vanzelfsprekend.

Verkoop

Een koopovereenkomst moet “conformiteit” hebben. Dat houdt niet meer of minder in dan dat de schriftelijke overeenkomst moet beantwoorden aan de verwachtingen van partijen. Met een opdracht tot dienstverlening tot verkoop of aankoop mag dit niet anders zijn. Dit betekent dat onze opdrachtgevers ervan overtuigd kunnen zijn dat onze inzet maximaal is en dat wij tot het uiterste gaan. In nauw overleg met u, en gebruik makend van ons advies, gaan wij de verkoopstrategie bepalen. Zo zijn er diverse mogelijkheden uw woning in de markt te zetten teneinde de maximale opbrengst te bewerkstelligen tegen de meest gunstigste voorwaarden en condities.

In onze branche is communicatieve vaardigheid een onmisbare eigenschap. Wij bezitten die. Bovendien biedt Makelaardij ZIJL juridische kennis en jarenlange ervaring in ons werkgebied. Wij onderzoeken wat de markt vraagt en wat de markt biedt, en weten ons daar in te bewegen op een wijze die tot resultaat moet leiden.

 

 


Woning kopen

Bent u op zoek naar een koopwoning? Wij kunnen en willen u graag adviseren over de nieuwe woning die u zoekt. Door onze ervaring op en kennis van de regionale woningmarkt zijn wij in staat u deskundig te adviseren/begeleiden…

Lees meer

Woning taxeren

U wilt de waarde weten van uw woning, bijvoorbeeld voor een hypotheek, een overweging om tot verkoop over te gaan of als basis voor een verdeling. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen…

Lees meer