Woning taxeren

U wilt de waarde weten van uw woning, bijvoorbeeld voor een hypotheek, een overweging om tot verkoop over te gaan of als basis voor een verdeling. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerd taxateur deze taxatie doet.

Laat uw taxatie doen door Makelaardij ZIJL. Wij zijn net als Iedere NVM-makelaar ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerd taxateur.

NVM-makelaars ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. Makelaardij ZIJL is dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.

Uniforme norm
NVM-makelaars hanteren tijdens het taxeren allen dezelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten: de Meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Het hanteren van één uniforme meetwijze levert als voordeel op dat NVM-taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden.

Dankzij de NVM-database die wordt bijgehouden door 4000 NVM-makelaars heeft uw NVM-taxateur meer referenties voor de taxatie tot zijn beschikking dan andere makelaars. Hierdoor kan een taxatie nog nauwkeuriger worden uitgevoerd.

Actuele regionale marktsituatie
Door continue bijscholing en het nadrukkelijk volgen van de actualiteit is Makelaardij ZIJL zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Essentiële zaken om de waarde van uw onroerend goed te bepalen.

Wilt u informatie met betrekking tot een taxatie van uw woning, vul dan een aanvraagformulier (* = verplicht) in en wij nemen contact met u op

  Naam*

  Adres*

  Email adres*

  Telefoon nummer*


  Woning kopen

  Bent u op zoek naar een koopwoning? Wij kunnen en willen u graag adviseren over de nieuwe woning die u zoekt. Door onze ervaring op en kennis van de regionale woningmarkt zijn wij in staat u deskundig te adviseren/begeleiden…

  Lees meer

  Woning verkopen

  Makelaardij ZIJL is als geen ander in staat, mede door jarenlange ervaring op het gebied van de onroerend goed markt, u strategisch, juridisch en commercieel deskundig te adviseren en begeleiden bij zowel de verkoop van…

  Lees meer