Verkocht

Op een prachtige locatie in een rustige woonwijk in Zuidlaren staat deze unieke, vrijstaande semi-bungalow op een perceel van meer dan 650 m2. De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, voldoende inpandige bergingsruimte, veel terras, een grote garage en een ruime L-vormige woonkamer met aparte zithoek en eethoek. Kortom: zowel ruimte binnen als buiten.

De woning heeft aan de achterzijde een ruime woonkamer met een vide over de gehele breedte, een open haard en brede raampartijen met uitzicht op het terras en de grote tuin. Een toegangsdeur in de woonkamer maakt het mogelijk het terras van hieruit te bereiken. De eethoek die in open verbinding staat met de zithoek en de moderne half open keuken zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd en kijken uit op het voorgelegen gazon. Op de begane grond als ook op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is op de verdieping een open kantoorruimte naast de overloop met vide. Deze unieke woning verdient onderhoud en aanpassing naar de huidige woonwensen.

Verder kent het perceel een garage met elektrische deur, een ruime eigen oprit geschikt voor meerdere auto’s en voldoende bergruimte. De fraai aangelegde tuin biedt veel privacy en beschutting en heeft aan de achterzijde van de woning een groot zonneterras.

Is uw interesse gewekt? Belt u gerust voor het maken van een afspraak of vraag de brochure aan via info@makelaardijzijl.nl

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met garderobe-nis en trapopgang naar de eerste verdieping; berging; toilet; toegangsluik naar de kruipruimte; inbouwkast; ruime woonkamer met vide over de gehele breedte en enkele toegangsdeur naar het terras; moderne half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluiting en cv-ketel; 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het terras en 1 met uitzicht op het voorgelegen gazon; badkamer met douche en zitje, wastafelmeubel en toilet.

1e verdieping:
Kleine overloop met toegang naar de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet; open kantoorruimte en overloop met vide; 2 slaapkamers (waarvan 1 met eigen wastafel) en een berging. Via een luik vanuit de berging op de begane grond is nog extra bergingsruimte/een zolder op de eerste verdieping beschikbaar, die over de hele breedte van het huis loopt.

Tuin:
De grote tuin is rondom de woning gelegen en heeft een ruim terras aan de achterzijde en aan de zijde van de slaapkamers op de begane grond, een ruime oprit en een garage.

Voor de verdere indeling en maten van deze woning verwijzen wij u ook naar de aangehechte plattegronden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bijzonderheden
– EXTRA verkoopwaarde op te nemen in koopovereenkomst en akte van levering (buiten vermelding in de brochure) verkoper heeft het verkochte zelf nooit feitelijk gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee wordt in de koopovereenkomst opgenomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico komen voor koper.
– Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
– Bouwjaar: 1969
– Open haard in de woonkamer
– CV Ketel eigendom (2010) met lease contract tot 13 juni 2023
– Alarminstallatie eigendom met lease contract tot december 2020

Omgeving
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Zaalstede 12

Zuidlaren
Vraagprijs € ,- k.k.
Perceelgrootte 669 m²