Te Koop

Met uitzicht over de landerijen, de Leinwijk en in de verte het Zuidlaardermeer bevindt zich aan de doorgaande weg van Zuidlaren naar Hoogezand (vice versa) deze sfeervolle uitgebouwde vrijstaande woning met een gunstig op de zon gelegen achtertuin met fruitboomgaard en een grote vrijstaande schuur (voormalige boerderij). De woning is in het verleden gemoderniseerd en beschikt over een royale woonkamer met een sfeervolle open haard grenzend aan de tuingerichte woonkeuken die, indien gewenst, middels de aanwezige suitedeuren is af te sluiten. De eenvoudig van opzet gerealiseerde woonkeuken is door de aanwezigheid van een houtkachel sfeervol en huiselijk te noemen. Verder bevindt zich op de begane grond een ruime ontvangsthal, een tussenhal naar de ouderslaapkamer, badkamer en een separaat toilet. Tevens beschikt de woning over een ruime kelder en een grote bijkeuken tevens dienend als achteringang. Op de bovenverdieping zijn een overloop, 2 slaapkamers en een slaap/werkkamer aanwezig. De woning verdient aanpassing naar de huidige wooneisen.

Indeling:
begane grond:entree/hal met garderobenis, meterkast, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken met berging, kelder, gang, slaapkamer, toilet, badkamer met 2 wastafels, ligbad en douche, trapopgang;

verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning en een derde slaap/werkruimte aan de achterzijde.

Ter info
Het geheel staat op een perceel van 2.645 m2. Het betreft van oudsher een 2 tal percelen (Woldweg 195-197) thans als één geheel bij het kadaster geregistreerd onder Hoogezand nummer R 577 waarbij de oude boerenbehuizing in gebruik is als schuur en in het verleden werd gebruikt als fruitopslag.

Omgeving
De ligging is ideaal ten opzichte van uitvalswegen (o.a. A7 richting Groningen), het ruime aanbod voorzieningen van Hoogezand-Sappemeer, recreatie en openbaar vervoer (treinstation Kropswolde).

Woldweg 195 - 197

Kropswolde
Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Perceelgrootte 2645 m²