onder bod

Op een prachtige locatie gelegen en op korte afstand van het dorpscentrum van Annen, staat deze keurig onderhouden helft van een dubbel woonhuis met achterom en tuin op het noordoosten. De woning met bouwjaar 2001 heeft o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, op de verdieping een ruime overloop en 2 slaapkamers, een verzorgde tuin en naast een aangebouwde stenen garage een houten berging en tuinhuis. De indeling van de woning maakt de woning geschikt voor zowel gezinsbewoning als voor mensen op gevorderde leeftijd

Indeling
begane grond:
Entree/hal; toilet, meterkast, woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur; aangebouwde bijkeuken/serre, in kunststof); slaapkamer; badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting (deze is bereikbaar vanuit zowel de slaapkamer als de hal)

1e verdieping:
Overloop met opstelplaats cv- ketel en toegang naar de vliering, 2 slaapkamers.

Tuin:
Verzorgde tuin met achterom, een houten tuinhuis voorzien van elektra en een houten berging; garage met elektrische deur; eigen oprit.

Omgeving:
Annen is een gezellig en levendig dorp met veel basisvoorzieningen zoals een winkelcentrum, basisschool, sporthal,  openluchtzwembad en veel (sport)verenigingen. Het dorp is prima ontsloten middels de N34 naar Groningen, Assen en Emmen. Tevens bestaan er goede busverbindingen.

Veldweg 25c

Annen
Vraagprijs € 239.000,- kk
Perceelgrootte 317 m²