Te Koop

Vrijstaande uitgebouwde woning op fijne woonlocatie in het centrum van Zuidlaren met in totaal zes slaapkamers, twee badkamers, woon-eetkamer, open keuken, praktische bijkeuken en een kantoorruimte. Van de zes slaapkamers bevinden zich twee slaapkamers op de BEGANE GROND, waarvan een met badkamer en suite. Voorts biedt het perceel een onderhoudsvriendelijke tuin en een houten schuur met overkapping geschikt voor meerdere auto’s.

Indeling:
Begane grond: Entree, toilet, hal, kelder, trapopgang, woonkamer, open keuken, slaapkamer voorzijde, badkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde met toegangsdeur naar de tuin, bijkeuken met opstelplaats voor witgoed, kantoor met berging en opstelplaats voor cv-ketel, opslagruimte;

Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, separate douche, vaste wastafel, inloopkasten;

Zolderverdieping:
Zolderverdieping via vlizotrap in de slaapkamer beneden (achterzijde) te bereiken.

Voor de verdere indeling en maten van deze woning verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonomgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Telefoonstraat 38

Zuidlaren
Vraagprijs € 449.000,- k.k.
Perceelgrootte 517 m²