Verkocht

Op een mooie locatie in de oude kern van Zuidlaren staat deze vrijstaande eenvoudige woning met eigen oprit, vrijstaande garage en royale op het zuiden gelegen achtertuin. De woning staat op een groot perceel van maar liefst 995 m2 en benodigt renovatie. Een schitterende, al dan niet levensloop bestendige woning, pal in het centrum van Zuidlaren kan daarmee worden gerealiseerd. De woning wordt verwarmd door middel van gaskachels, de eerste verdieping is deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met gas- en elektrameter en trap naar de eerste verdieping, eetkamer met toegang tot de kelder, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en schuur met deur naar de tuin op het zuiden.

Eerste verdieping:
Overloop, berging en 4 slaapkamers.

Omgeving:
De woning is gelegen binnen de grenzen van het Beschermd Dorpsgezicht van Zuidlaren.

Zuidlaren is een aantrekkelijk brinkdorp met veel groen, waar naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden zijn te vinden. Voorts biedt Zuidlaren tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied De Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelliefhebbers en het nabij gelegen Zuidlaardermeer en het subtropisch zwemparadijs Aqualaren lenen zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de steden Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen en voortgezet onderwijs. Tenslotte zijn er tal van sport- en culturele verenigingen en voorzieningen.

Extra:
Omdat verkoper de laatste jaren niet in de woning heeft gewoond, zal een uitsluitingsclausule in de verkoopovereenkomst worden opgenomen voor informatie die een bewoner wel zou kunnen melden.

Telefoonstraat 32

Zuidlaren
Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Perceelgrootte 995 m²