Te Koop

Op een prachtige locatie in de oude kern van Zuidlaren en uitkijkend op één van de groene brinken die het dorp rijk is staat deze woonboerderij met 2 paardenstallen en dubbele garage op een perceel van maar liefst 1.425 m 2. Het aan de achterzijde gelegen weiland maakt het voor de paardenliefhebber mogelijk deze zelfs aan huis te houden. De woonboerderij met bouwjaar ca 1938 is eind zeventiger en begin tachtiger jaren in gedeelten volledig herbouwd, gemoderniseerd en goed onderhouden. De boerderij beschikt over veel leefruimte mede door de extra gecreëerde woonruimte in het pand zelf. De woning voorziet o.a. in een dubbele woonkamer, extra keuken en 2 badkamers.

Indeling:
begane grond:
de ruime hal heeft een garderobe, toiletruimte, trapopgang naar de bovenverdieping, meterkast, een toegang naar het woongedeelte bestaande uit de woon-eetkamer met houtkachel (ter overname) en openslaande deuren naar de voortuin en de half open keuken; heeft een doorgang naar de extra gecreëerde woonruimte bestaande uit een tuingerichte woonkamer, een slaapkamer, een badkamer met ligbad, 2e toilet, wastafelmeubel, separate douche en een compacte keuken. De keuken dient tevens als achteringang. Voorts kent de benedenverdieping nog een werkkamer (ook te gebruiken als slaapkamer) en een ruime inpandige schuur/bijkeuken;

Verdieping:
op de bovenverdieping bevinden zich de overloop met vide, 2 slaapkamers met inbouwkasten, een 2e badkamer met een 3e toilet, douche en wastafel, inloopkast, stookruimte met 2 cv-ketels Intergas, 2007 en 2012, veel bergruimte.

Voor de verdere indeling en maten van deze woonboerderij verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden

Tuin: voortuin met zonneterras, achtertuin met prieeltje, weiland, gedeelde oprit naast de woning,

Omgeving:
Zuidlaren kent een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied De Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp o.a. over diverse basisscholen en sportverenigingen.
Is uw interesse gewekt? Belt u gerust voor het maken van een afspraak of vraag de brochure aan via info@makelaardijzijl.nl.

Stationsweg 45

Zuidlaren
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Perceelgrootte 1425 m²