Verkocht onder voorbehoud

De vraagprijs is een VANAF prijs, bedoeld om middels omhoog onderhandelen tot een transactieprijs te komen.

Deze charmante en verrassend ruime halfvrijstaande villa is gelegen op een absolute toplocatie in Villabuurt-Oost, in Groningen. De villa is voorzien van 9 kamers waarvan 7 slaapkamers, 2 badkamers, een sfeervolle woonkamer, lichte woonkeuken, een diepe zonnige achtertuin, aangebouwde (dubbele) stenen garage en eigen oprit geschikt voor meerdere auto’s. Het pand met bouwjaar ca 1932 dat veel woon- en leefruimte biedt dient gemoderniseerd te worden en behoeft grondig onderhoud.

Indeling:
Tochtportaal, ruime hal met garderobe, toilet met fontein, trapopgang naar de 1 ste verdieping en toegang tot de sfeervolle woonkamer en lichte woonkeuken. De woonkamer is voorzien een visgraat parketvloer, open haard en heeft aan de voorzijde een toegangsdeur naar het voorgelegen terras en de voortuin. De woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is eveneens voorzien van een visgraat parketvloer, heeft veel natuurlijk lichtinval en zicht op de besloten achtertuin. De inrichting van de keuken is eenvoudig. Bijkeuken met toegang tot de achtertuin.
Een grote kelder, waarin cv ruimte, is via de keuken toegangkelijk.
Op de eerste verdieping beschikt u naast een uiterst royale ouderslaapkamer over een ruime slaapkamer met badkamer ensuite welke is voorzien van een toilet, wastafel en ligbad, een 2e badkamer voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche, 2 kleinere slaapkamers en vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
Op de tweede verdieping bevinden zich een overloop en 3 slaapkamers, toegang tot de vliering. De vliering is toegankelijk middels een losse trap.

De villa ligt in een lommerrijke verkeersluwe woonwijk direct achter de Verlengde Hereweg die met de fiets en lopend direct te bereiken is en tevens op korte afstand van het centrum van Groningen en Haren en in de nabijheid van winkels, scholen en sportvoorzieningen.

Ter info:

Verkoopvoorwaarden op te nemen in de koopovereenkomst en akte van levering. (buiten vermelding in de brochure)

* De verkoop en levering geschiedt onder voorwaarde van toestemming van de Kantonrechter;
* Verkoper wordt gevrijwaard van aanspraken vanwege het niet kunnen verstrekken van verkopersinformatie, die hij
mogelijk wel zou hebben kunnen verstrekt indien hij het te verkopen object zelf zou hebben bewoond.
* Verkoper wordt gevrijwaard van het ontbreken van kenmerken aan het te verkopen object, die het normaal bewonen
op het moment van aankoop en overdracht niet mogelijk maken.

Quintuslaan 3

Groningen
Vraagprijs € 750.000,- k.k.