Te Koop

Aangeboden wordt de voormalige kleuterschool te Westerlee die is omgebouwd tot een comfortabele vrijstaande bungalow met een ruime inpandige garage.
De woning is gelegen op een rustige en gewilde locatie aan doodlopend laantje aan de rand van het dorp. Aan de achterzijde heeft U een schitterend vrij uitzicht. Ideaal voor wie landelijk, maar toch in een gezellig dorp wil wonen. In het dorp Westerlee zijn winkelvoorzieningen en scholen op loopafstand.

Indeling:
Entree, ruime hal met inloopkast, meterkast, toilet, ruime slaapkamer, badkamer, ruime lichte woonkamer met schuifpui naar het terras en open haard., open keuken voorzien van een hoekopstelling met inbouwapparatuur, hal/bijkeuken met witgoedaansluitingen, 2e slaapkamer met wastafel, ruime inpandige garage/berging

Bijzonderheden:
• bijzondere karakteristieke bungalow (voormalige kleuterschool).
• oorspronkelijk bouwjaar 1963, volledig verbouwd/gerenoveerd in 1988. Het dak is ca. 10 jaar geleden vernieuwd.
• De woning verkeert in een normale staat van onderhoud met aandacht voor het schilderwerk.
• ruime tuin op het zuiden met mooi groot terras.
• in de omgeving zijn veel voorzieningen, waaronder het binnekort  nieuw te openen moderne “Ommelander Ziekenhuis” ,  op recreatief gebied zijn in de buurt veel natuurgebieden alsook Blauwestad voor watervertier.
• gelegen op ca. 5 autominuten van de A7, nabij Winschoten en op ca. 25 autominuten van de stad Groningen
Westerlee (Gronings: Westerlij) is een dorp in de gemeente Oldambt in de Nederlandse provincie Groningen. Het dorp heeft ca. 1600 inwoners. Westerlee ligt tussen Meeden en Heiligerlee.
De naam Westerlee verwijst naar de zandrug (lee) waarop het dorp gebouwd is. Deze zandrug scheidt hier het veengebied van het kleigebied. Ten noorden van het dorp begint het Oldambt, ten zuiden de Veenkoloniën.
In de nabijheid zijn de mooie natuurgebieden De Hoogte (Heiligerlee) en De Garst (Westerlee) en de Dollard gelegen. De Dollard is een ongerept natuurgebied van kwelder en droogvallend wad, doorsneden door geulen. Domein van talloze wad- en watervogels. De Dollard is onderdeel van de Waddenzee, een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Europa.

Blauwestad | Oldambtmeer
Wie dacht dat Groningen niets te bieden heeft op het gebied van watersport, die heeft het mis. Steeds meer toervaarttoeristen weten de weg naar de Groningse wateren te vinden. De provincie investeert miljoenen in de infrastructuur, waarvan het Oldambtmeer in Blauwestad één van de bekendste is.
Blauwestad telt twee zandstranden met veilige zwemzones: Strand Zuid aan de zuidkant en in het noorden is er een strand in Midwolda.
Het nabij gelegen Heiligerlee is o.a bekend van het museum van De Slag bij Heiligerlee en het Klokkengieterijmuseum.

Molenstraat 23

Westerlee
Vraagprijs € 199.500,- k.k.
Perceelgrootte 1.135 m²