Te Koop

VERKOPER AAN HET WOORD:

Wie heeft er al eens een natuurparadijs in eigen bezit willen hebben? Dat kan in Zwischenbergen, een dorp met ongeveer 250 inwoners, waar geen winkels zijn. Wel kent het dorp Noaberschap (burenhulp), als je iets nodig hebt of iets gedaan wilt hebben. De omgeving biedt volop RUST en RUIMTE.

Op 10 km afstand bevindt zich Luftkur-Ort Wiesmoor met een groot scala aan winkels, horeca-, sport- en recreatiefaciliteiten.

De ligging van de woning geeft garantie op volop privacy. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om een eigen houtvoorraad aan te leggen voor een kampvuur buiten of voor de kille wintermaanden binnenshuis.

De fruitboomgaard geeft heerlijke ‘onbespoten’ vitamines zoals appels, pruimen en verschillende soorten bessen. U kunt uw eigen groenten verbouwen naar eigen inzicht.

Momenteel lopen er Kameroenschapen om als gezelschap en grasmaaier te dienen. Natuurlijk zijn de weilanden ook geschikt voor andere dieren.

De veengrond geeft rijkdom aan Rhododendronbloemen, maar in de herfst zijn de andere boomsoorten door de bladverkleuring een streling voor het oog. Het voorjaar laat de weilanden omtoveren in geel-rode groene vlakken, de reeën lopen nieuwsgierig rond en als je lang buiten op de veranda blijft vertoeven dan kun je verrast worden door de stille vleugelslag van de uilen.

Kom kijken en u bent verkocht aan deze 3 hectare aan grond!

Mittelweg 8

Zwischenbergen DUITSLAND
Vraagprijs € 89.000,- k.k.
Perceelgrootte ca 30000 m²