Verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande eengezinswoning met 5 slaapkamers in de nabijheid van het centrum!

Deze vrijstaande op een hoekkavel gelegen eengezinswoning bevindt zich in een ruim opgezette woonwijk met centrale ligging ten opzichte van diverse voorzieningen. De woning heeft o.a. op de begane grond een ruime woon-eetkamer, een dichte keuken, bijkeuken, een slaapkamer (thans in gebruik als hobbyruimte) en inpandige berging.
Op de eerste verdieping zijn een ruime overloop, 4 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder die middels een vaste trap via één van de slaapkamers bereikbaar is. Tevens beschikt de woning over een eigen oprit en een royale op het zuidoosten gelegen achtertuin. De woning is in het verleden gemoderniseerd en verdient aanpassing naar de huidige wooneisen.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping; meterkast; toilet; woon- eetkamer; keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; slaapkamer met inbouwkast; bijkeuken met opstelplaats voor cv-ketel en witgoed; berging.

Eerste verdieping:
overloop; 4 slaapkamers waarvan 1 met openslaande deuren naar het balkon en toegang tot de bergzolder; badkamer met 2e toilet, douche en vaste wastafel;

Bijzonderheden:
– EXTRA verkoopwaarde op te nemen in koopovereenkomst en akte van levering (buiten vermelding in de brochure)
verkoper heeft het verkochte zelf nooit feitelijk gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen
respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het
verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee wordt in de koopovereenkomst opgenomen dat dergelijke
eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico komen voor koper.

– Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere
adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Mensinge 7

Zuidlaren
Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Perceelgrootte 674 m²