onder bod

Met liefde voor schoonheid en detail is dit beeldbepalend pand van bijna 100 jaar met tot voor kort tevens een winkelfunctie door de huidige eigenaren verbouwd tot een stijlvolle woning. De combinatie van moderne en authentieke elementen als ook het gebruik van hoogwaardige materialen is verrassend. Houdt u van gezelligheid en reuring dan zal ook de ligging van de woning en het uitzicht vanuit de woonkamer en de keuken u zeker aanspreken. De woning heeft een achterom en een binnentuin op het zuidwesten.

De woning beschikt op de begane grond over een centraal gelegen entree, een zeer nette woon- eetkamer, een luxe op maat gemaakte straatgerichte keuken 2019 met diverse inbouwapparatuur, een eigentijdse badkamer 2019, separaat toilet en bergruimte. Deze laatst genoemde ruimte dient tevens als achteringang en geeft toegang tot het terras en de besloten binnentuin. Op de verdieping bevinden zich een overloop met opstel plaats voor witgoed, 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met badkamer en suite.

Op slag verliefd geworden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Belt u ons gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak. We leiden u graag rond.

Woonomgeving:
De woning staat in het beschermde dorpscentrum van Zuidlaren met een gezellig winkelcentrum alsmede een leuk en gevarieerd bestand van diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren tal van recreatiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld zeilen of surfen op het nabijgelegen Zuidlaardermeer of fietsen en wandelen in het bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen. Ook is Hoogezand voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Kerkbrink 14

Zuidlaren
Vraagprijs € 309.000,- k.k.
Perceelgrootte 175 m²