Te Koop

Deze vrijstaande uitgebouwde bungalow heeft verrassend veel leefruimte en moet u echt ervaren! Wij nodigen u dan ook graag uit voor een rondleiding!

De verduurzaamde woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken en gastenverblijf is een echt familiehuis waarbij de huidige bewoners het huis persoonlijk en comfortabel hebben ingericht.
De woning is uitgerust met 12 zonnepanelen en gedeeltelijk voorzien van HR ++ glas. Het geheel is gelegen op een perceel 649 m2, bevindt zich in een groene woonomgeving en op korte afstand van het centrum van Zuidlaren.

– Uitgelicht –
woonkamer
Een sfeervolle woonkamer met houtkachel en ruimte voor een behaaglijke zithoek. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de tuin en het voorgelegen groen. Via de enkele deur in de woonkamer is de naastgelegen overkapping en het aangrenzende terras toegankelijk. Het terras is gunstig op de zon gelegen en biedt volop privacy.

woonkeuken
De aangebouwde eetkamer is warm, gezellig en is een heerlijke plek om in te verblijven. De ruimte is geschikt voor een grote eettafel, wordt onder meer verwarmd door een sfeervolle pelletkachel en staat in open verbinding met de keuken. De modern landelijke keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur w.o. een Boretti fornuis met dubbele oven, dubbele afzuigkap en vaatwasser.
Voor een extra aangename leefomgeving is er een warmtepomp met airco geïnstalleerd die de ruimte kan verwarmen en koelen (2020). Voorts is in zowel de aanbouw als in de bestaande keuken sprake van plafondisolatie.
De aanbouw zgn houtskeletbouw is aan de buitenzijde voorzien van potdekselplanken, modern zwart gecoat, bewerkt met houtbeschermende componenten en geïsoleerd.

Slaapkamers en badkamers
De woning telt in totaal vier prima slaapkamers en twee nette badkamers. Twee van de vier slaapkamers en één badkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn middels houtskeletbouw bij de woning betrokken. Deze comfortabele slaapkamers waarvan één kamer met vide (geschikt als extra slaap- of speelkamer) en één kamer met toegang tot de tuin zijn voorzien van muur- en plafondisolatie (vlas). In de grote slaapkamer is nog sprake van een tweede warmtepomp met airco. De compleet uitgeruste badkamer is van 2016, heeft vloerverwarming, een dubbele natuurstenen wastafel, een inloopdouche en een 2e toilet. De slaapkamers in de bestaande woning hebben beide een praktische wastafel en eigen badkamer en toilet in de nabijheid. De slaapkamers zijn tuingericht en voorzien van veiligheidsrolluiken;

Zolderverdieping:
Door middel van een vlizotrap is er toegang tot de bergzolder. Deze strekt zich uit over het oude gedeelte van de woning. Dakraam aanwezig.

Bijkeuken:
De ruime bijkeuken met o.a. aansluitingen voor witgoed en de opstelplaats voor de cv-ketel is te bereiken via de eetkamer en tevens de doorgang naar de achtergelegen slaapkamers.

Buitenruimte met Gastenverblijf:
Het perceel kent een grotendeels onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin, een oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s, een gastenverblijf met tuinkamer en een apart tuinhuisje. Het luxe gastenverblijf voorziet o.a in een eigen douchegelegenheid, sanibroyeur, geiser, gaskachel en sauna (ter overname aangeboden). Het gastenverblijf is geïsoleerd.

Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over de verdere indeling en maten van dit prachtige woonhuis en gastenverblijf dan verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

info:
de woonoppervlakte bestaat uit 147 m in het woonhuis en 31 in het gastenverblijf.
12 zonnepanelen (2020); energielabel B;
gedeeltelijk kunststofkozijnen met HR ++ glas;
alle ruimtes zijn voorzien van plafondisolatie;
de aanbouw zgn houtskeletbouw is aan de buitenzijde voorzien van potdekselplanken, modern zwart gecoat en bewerkt met houtbeschermende componenten. Lariks en Lazuur;
de nieuwbouw is zwaar geïsoleerd met vlas
nieuwe verglaasde dakpannen;
zinken goten geplaatst;
elektrisch bedienbare verduisterende veiligheidsrolluiken;

Het dorp Zuidlaren:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Hovinge 3

Zuidlaren
Vraagprijs € 669.000,- k.k.
Perceelgrootte 649 m²