Verkocht onder voorbehoud

Deze helft van een dubbel woonhuis uit de jaren 70 met een perceeloppervlakte van 333 m2 is verrassend ruim, heeft een robuuste uitstraling en ligt in een rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk. De woning beschikt o.a. over een royale woon- eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en heeft uitzicht op het voorgelegen gemeentelijk plantsoen met speelweide. De ontvangsthal is ruim te noemen, er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een hobby/werkkamer op de tweede verdieping, ook geschikt als vierde slaapkamer. Verder kent het perceel een vrijstaande houten berging, een inpandige garage en een oprit met geschakelde carport. De woning wordt aangeboden inclusief inventaris en verdient onderhoud en aanpassing naar de huidige woonwensen.

Indeling
Begane grond:
entree/hal, trapopgang naar de eerste verdieping; meterkast, inbouwkast, toilet; ruime woon-eetkamer met openslaande deuren; dichte eenvoudige keuken met natuurlijke lichtbron; bijkeuken met witgoedaansluiting, inpandige garage;

Indeling eerste verdieping:
overloop met toegang tot de badkamer die voorzien is van een wastafel, toilet en een ligbad met douchegelegenheid; drie slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning gelegen is. Met de nodige aanpassingen is deze kamer te splitsen in een extra slaapkamer; Een vaste trap leidt naar tweede verdieping;

Indeling tweede verdieping:
deze verdieping beschikt naast een overloop en een aparte ruimte voor de cv-ketel over een hobby/werkkamer. Deze kamer is uitgebouwd met een dakkapel en uitstekend te gebruiken als slaapkamer.

Tuin:
voor- en achtertuin; oprit.

Voor de verdere indeling en maten van deze woning verwijzen wij u ook naar de aangehechte plattegronden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bijzonderheden:
– de woning wordt aangeboden inclusief inventaris en er is sprake van een koopsom.
РEXTRA verkoopvoorwaarde op te nemen in koopovereenkomst en akte van levering verkoper heeft het verkochte lange tijd niet feitelijk gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In  verband hiermee wordt in de koopovereenkomst opgenomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico komen voor koper.
РKoper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Heijtinge 3

Zuidlaren
Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Perceelgrootte 333 m²