Te Koop

Bent u toe aan een nieuw begin? Wij starten met bezichtigingsafspraken vanaf 2 januari 2018.

Deze knusse en sfeervolle 2-onder-1 kap woning bevindt zich aan de Havixhorst 53 te Zuidlaren. De woning is uitstekend geschikt voor alleengaanden, starters,  of een klein gezin. De woonkamer, aan de achterzijde van de woning gesitueerd kijkt uit op de fraai aangelegde veranda en binnentuin. De overdekte veranda, een verlengstuk van de woonkamer, en de tuin zijn middels een tuindeur te bereiken. De praktische open keuken in hoekopstelling geplaatst is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over diverse inbouwapparatuur en een apothekerskast. Via een brede trap en de lichte overloop heeft u toegang tot de twee slaapkamers en de moderne badkamer op de eerste verdieping. Middels een smalle vaste trap komt u op de zolderverdieping, als hobbyruimte of gewoon als berging te gebruiken.

Indeling:
Begane grond: compacte entree met ruimte voor de garderobe en tevens dienend als opstelplaats voor witgoed, hal, open keuken, woonkamer, berging, toiletruimte voorzien van hang-toilet en fonteintje, vaste trap naar eerste verdieping;

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers, moderne badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, opbergruimte en 2e toilet;

Zolderverdieping met bergruimte en opstelplaats voor cv-ketel(2003, eigen).

Het dak van de woning bestaat uit asbesthoudende platen die op termijn gesaneerd dienen te worden.

Woonomgeving:
In de nabijheid van de woning zijn basisscholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en een supermarkt te vinden, terwijl het centrum van Zuidlaren op twee kilometer in alle dorps- en regiovoorzieningen voorziet.
De bushalte voor een directe verbinding met Groningen en Assen ligt op loopafstand. Beide steden zijn in twintig autominuten te bereiken.

Recreatieve voorzieningen als horeca, wandel- en fietsmogelijkheden zijn in Zuidlaren en Annen talrijk. Watersportmogelijkheden zijn er volop op het nabij gelegen Zuidlaardermeer.

Voor informatie en of het plannen van een bezichtiging om de sfeer van deze fijne woning te proeven kunt u contact opnemen met Makelaardij ZIJL.

Havixhorst 53

Zuidlaren
Vraagprijs € 155.000,- k.k.