onder bod

Deze vrijstaande eenvoudige arbeiderswoning aan de stille zijde van het Grevelingskanaal maakt deel uit van het beschermd dorpsgezicht en is gelegen op één van de mooiste plekjes van Annerveenschekanaal. De woning beschikt over een royale achtertuin op het zuidwesten en biedt u een oase van rust en grote mate van privacy! De sfeervolle woning is eenvoudig van opzet maar zal u met een update veel woonplezier bieden.

Indeling: begane grond:
entree/hal, woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers, bijkeuken/achteringang woning, eenvoudige badkamer, eenvoudig toilet;

Verdieping:
berging middels vlizotrap via de bijkeuken te bereiken;

De woonkamer beschikt over een houten vloer en heeft gedeeltelijk met leem afgewerkte wanden. Er is extra lichtinval gecreëerd door het plaatsen van 2 dakramen. De woonkeuken met veel lichtinval is voorzien van een eenvoudige keuken met geiser en geeft toegang tot een slaapkamer. In de bijkeuken bevinden zich o.a. de meterkast, witgoedaansluiting, de badkamer, het toilet, toegang tot een slaapkamer en de achterdeur naar de tuin. In de tuin staat een vrijstaande stenenschuur met overkapping en een berging voor houtopslag.

Bijzonderheden:

het pand maakt deel uit van het beschermde stads-  en dorpsgezicht, en is gelegen aan open vaarwater;
parkeergelegenheid bij de woning;
betonvloer bijkeuken wordt vervangen; voor informatie vraagt u de makelaar;
gehele houten kap woning vernieuwd in 2005, verdiepingsvloer deels geïsoleerd;
muren woonkamer, beide slaapkamers en keuken geïsoleerd.
asbest dak op schuur;
woning wordt verwarmd middels gevelkachels, plaatsing houtkachel in woonkamer mogelijk, rookkanaal is daarvoor geschikt,
ventilator geiser 2013, merk: Vaillant Tubo Mag 11-2/0 met service abonnement;

EEN BUITENKANS VOOR HET CREËREN VAN EEN FANTASTISCHE WOONLOCATIE.

Info: Annerveenschekanaal

Annerveenschekanaal, gekenmerkt door boerderijen en herenhuizen, ligt in het Drentse gemeente Aa en Hunze, op de grens met de provincie Groningen. Het dorp bestaat hoofdzakelijk uit lintbebouwing aan de oostkant van het Grevelingskanaal. Het kanaal vormde in het verleden een belangrijke transportroute en was ingesteld op de binnenvaart. Onlangs is het kanaal weer bevaarbaar gemaakt en aangesloten op een nieuwe vaarroute die aangelegd is tussen het Zuidlaardermeer en Bareveld. Het dorp heeft een gunstige ligging ten opzichte van Annen/Veendam/Gieten/Assen. Het dorp heeft een horecavoorziening (de Heerencompagnie) en onlangs is de nieuwe passantenhaven geopend.

Greveling 6

Annerveenschekanaal
Vraagprijs € 145.000,- k.k.
Perceelgrootte 830 m²