Te Koop

Landelijk gelegen aan het Grevelingkanaal staat deze moderne vrijstaande woning in het veenkoloniale dorp Annerveenschekanaal. De keurig onderhouden woning beschikt over een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren en een open keuken. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een slaapkamer en luxe badkamer waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is. De verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Het royale perceel van 2010 m2 kent verder een fraai aangelegde tuin en een garage met carport en berging.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping; meterkast; toilet; bijkeuken; tuingerichte woonkamer met openslaande deuren en een haard; open keuken voorzien van inbouwapparatuur; slaapkamer; badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet.

1e verdieping:
Overloop; 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 gemakkelijk gesplitst kan worden in 2 slaapkamers); badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet; berging met cv-ketel.

Tuin:
Ruime verzorgde tuin rondom de woning met achtertuin en terras op het zuidwesten, groentetuin met kas; vrijstaande stenen garage met carport, hobbyruimte c.q atelier en vaste trap naar de zolder; eigen oprit.

Info
– Het perceel is bereikbaar vanaf de achterzijde (Polderweg)
– Energiezuinig door Zweedse bouw
– Woning valt binnen het beschermd dorpsgezicht
– Gelegen aan vaarwater
– Speciaal Climarad ventilatie systeem in woonkamer en slaapkamer, vanwege Zweedse bouw, met stenen muur ombouwd i.v.m. beschermd dorpsgezicht.
– Schelpen onder de vloer, vanwege hoge kruipruimte.
– strook bermgrond van de gemeente in gebruik.

Omgeving
Annerveenschekanaal, gekenmerkt door boerderijen en herenhuizen, ligt in de Drentse gemeente Aa en Hunze, op de grens met de provincie Groningen. Het dorp bestaat hoofdzakelijk uit lintbebouwing aan de oostkant van het Grevelingkanaal. Het kanaal vormde in het verleden een belangrijke transportroute en was ingesteld op de binnenvaart. Onlangs is het kanaal weer bevaarbaar gemaakt en aangesloten op een nieuwe vaarroute die aangelegd is tussen het Zuidlaardermeer en Bareveld. Het dorp heeft een horecavoorziening (de Heerencompagnie) en een passantenhaven. De omliggende dorpen Annen, Veendam en Hoogezand beschikken over een diversiteit aan supermarkten, winkels, scholen, sportverenigingen en horeca- en recreatiegelegenheden.

Greveling 44a

Annerveenschekanaal
Vraagprijs € 424.000,- k.k.
Perceelgrootte 2010 m²