Te Koop

De uitgebouwde semi-bungalow aan de Goldakkers 16 te Zeegse is een verrassend ruime vrijstaande woning, mede door de in 2000 gerealiseerde grote uitbreiding en latere moderniseringen.
In een kleine woonwijk gelegen, biedt de woning door de hoge en lichte raampartijen aan de achterzijde een schitterend uitzicht op de velden, zowel vanuit de woonkamer en serre, als ook vanuit de slaapkamer op de begane grond met luxueuze badkamer en suite. Ook een tweede slaapkamer met badkamer en suite bevindt zich op de benedenverdieping.

In 2011 is de nieuwe keuken aangelegd met een moderne uitstraling en veel inbouwapparatuur.
Voorts vindt u op de begane grond een inpandige garage met bijkeuken en een ruime entree partij.

Naast de woning bevindt zich nog een tweede vrijstaande garage met bergzolder met vlizotrap. Beide garages zijn verwarmd en voorzien van elektra en water.

Op de verdieping maken 3 slaapkamers, een derde badkamer met toilet, douche en wastafel het woonaanbod compleet.

Het vrije wonen aan de even zijde van de Goldakkers wordt geenszins beperkt door de omliggende woningen doordat vanaf de straatzijde de woning een groot open grasveld heeft en aan de achterzijde een enorme tuin op het zuiden van ongeveer 450 m2 met open verbinding naar de es van Zeegse.

Het totale perceel is maar liefst 1.176 m2 groot. De woning is uitermate geschikt voor een groot gezin of generatie-wonen. Laat u verrassen door de rust, de ruimte en de locatie!

Zeegse is een oud boerendorpje zonder verdere voorzieningen en is vrijwel geheel op de toeristische omgeving geöriënteerd. De aangeboden woning is gelegen in het enige woonwijkje, met enkel permanente bewoning.

Er zijn diverse horecagelegenheden en de omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen en paardrijden. U leeft midden in het Drentsche Aa gebied. In de omliggende bossen zijn veel woonverblijven met recreatieve bestemming.

Alle regiovoorzieningen vindt u nabij, in Zuidlaren, op de fiets in 10 minuten, met de auto via verharde wegen iets om, ook in 10 minuten. Binnen die tijd bent u ook bij de oprit van de A28 richting Groningen en Assen.
Nadere beschrijving van de Indeling:
begane grond: de woning beschikt op de begane grond over een ruime hal met garderobenis, meterkast, toilet, trapopgang naar eerste verdieping, een royale lichte woonkamer voorzien een centraal geplaatste open haard, serre met hoge opgaande glaswand met pui (zonwerend glas}, een moderne half open keuken in hoogglans wit uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers met elk badkamer en suite, bergruimte, een inpandige garage en een  vrijstaande stenen garage;

verdieping: overloop met toegang tot balkon, 3 slaapkamers, badkamer met vaste wastafel, douche, toilet, berging;

Spreekt de rust en ruimte van deze zeer comfortabele woning u aan, dan laten wij u graag deze woning op afspraak zien. Neemt u contact op met makelaardij Zijl, 050-4091570.

Goldakkers 16

Zeegse
Vraagprijs € 590.000,- k.k
Perceelgrootte 1176 m²