Verkocht onder voorbehoud

Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom gelegen uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis met 4 slaapkamers, een moderne badkamer, een zit- en woonkamer, half-open keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, inpandige garage, eigen oprit en onderhoudsvriendelijke tuin met houten tuinhuis en overkapping. Het betreft een met veel zorg onderhouden woning in een groene woonomgeving.

Begane grond:
De woning beschikt o.a. op de begane grond over een zit- en een sfeervolle tuingerichte woonkamer met open haard, een modern in landelijke stijl uitgevoerde half-open woonkeuken en doorgang biedt naar de bijkeuken met berging en de inpandige garage. Aan de achterzijde van de woning is gekozen voor een dubbele schuifpui waardoor veel natuurlijk lichtinval wordt verkregen en men uitzicht heeft op de onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin en aansluitend het naastgelegen natuurgebied De Holten. Tevens is in het woon- en eetgedeelte gebruik gemaakt van een lichtstraat met dakramen.

Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop, 4 nette slaapkamers (waarvan 1 kamer in gebruik als kantoor) en een moderne badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en vloerverwarming. Via de overloop heeft men middels een vlizotrap toegang tot de vliering.

Voor de verdere indeling en maten van deze comfortabele woning verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden.

Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin, een grote oprit geschikt voor meerdere auto’s en biedt toegang tot de garage en achterom. De achtertuin is besloten en bestraat en heeft een houten tuinhuis en prieel.
Omgeving:
Het dorp Vries ligt gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over o.a. diverse horecagelegenheden, basisscholen, een sporthal, sportvelden en een openluchtzwembad. Natuurgebieden voor wandelen en fietsen zijn er legio in de nabije omgeving. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt terecht bij de lokale winkels, waaronder 2 supermarkten.

Etstoel 18

Vries
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Perceelgrootte 326 m²