Te Koop

Op een prachtige locatie gelegen vrijstaande bungalow met twee slaapkamers, een werkruimte (eenvoudig tot 3e slaapkamer om te bouwen), inpandige garage en fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin. De woning beschikt over een woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en een dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. Verder kent het perceel (589 m2) een eigen oprit, gemelde inpandige garage met ruime carport en een houten tuinhuis/berging met overkapping.

Indeling:
Entree/hal; meterkast; woonkamer met uitzicht op de voor- en zijtuin; dichte keuken; bijkeuken; hobbyruimte; 2 slaapkamers; badkamer met douche en wastafel; toilet; inpandige garage met carport.

Tuin:
Fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin rondom met berging en overkapping.

Ter info:
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee wordt in de koopovereenkomst opgenomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Omgeving:
De woning is gelegen in een prettige woonomgeving. Voorzieningen, zoals winkels, scholen, kerken, horeca, sportvelden en een subtropisch zwembad zijn op fietsafstand van de woning. Zuidlaren is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Assen en Groningen (N34 en A28) en goed openbaar vervoer. Bovendien is Zuidlaren tussen diverse natuurgebieden gelegen en biedt het Zuidlaardermeer alle mogelijkheden voor waterrecreatie.

Eltinge 15

Zuidlaren
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Perceelgrootte 589 m²