Onder Bod

LET OP. DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, BEDOELD OM MIDDELS BIEDINGEN EN OF ONDERHANDELEN TOT EEN OVEREENKOMST TE KOMEN. AANVAARDING PER DIRECT MOGELIJK.

U wordt aangeboden met een vanafprijs van € 100.000,00 k.k. een comfortabel 2 kamer appartement met eigen berging in serviceflat “Everswolde”.  Het gunstig op de zon gelegen appartement bevindt zich op de derde woonlaag van het complex en beschikt over een balkon met vrij uitzicht over een fraai aangelegd gazon. Het centrum van Zuidlaren met een diversiteit aan winkels is op loopafstand.

Indeling: Entree/Hal, garderobe, lichte ruime woonkamer met toegang tot balkon, keuken met doorkijk naar kamer,  slaapkamer, badkamer met vaste wastafel, toilet, douchecabine en wasmachineaansluiting.

Goed om te weten:
Ballotageprocedure van toepassing;
Bij aankoop 2 kamerflat bedragen de entreekosten thans € 2.500,00;
Servicekosten 2 kamerflat per maand thans €  300,00
Voorschot voor het gasverbruik van het eigen appartement bedraagt thans € 50,00

Het complex biedt u de mogelijkheid comfortabel, zelfstandig en zorgeloos te wonen. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van het aanwezige zorgteam. De betrokkenheid van dit team wordt als zeer prettig ervaren.

extra clausule in koopovereenkomst:
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien.

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee komen partijen overeen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Voor meer informatie over het wonen in serviceflat “Everswolde” verwijzen wij u naar de website van Everswolde met daarop de meest recente informatie: www.everswolde.nl

Dingspellaan 42

Zuidlaren
Vraagprijs € 100.000,- k.k. vanafprijs