Verkocht onder voorbehoud

Bent u op zoek naar een woning met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen?

Dan is deze vrijstaande gemoderniseerde woning iets voor u. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt op de begane grond over onder andere een hal/entree voorzien van garderobe nis, een sfeervolle woon- en eetkamer met een centraal geplaatste houtkachel, een moderne in landelijke stijl uitgevoerde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, een hobbyruimte thans in gebruik als bioscoop (interieur ter overname) en een nette afgewerkte bijkeuken.
Op de eerste verdieping zijn een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zolderverdieping is middels een vlizotrap te bereiken. Verder kent het perceel een fraai aangelegde voor-en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Zuidoosten.

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, woon- en eetkamer, halfdichte keuken, bijkeuken, toilet, provisiekast, hobbyruimte opstelplaats witgoed; berging

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

Zolderverdieping: middels vlizotrap te bereiken berging met opstelplaats voor cv ketel.

Ter informatie:
Lage energienota door terugwininstallatie via 9 zonnepanelen en houtkachel, houtkachel is ter overname.
De oude inpandige garage, nu als bioscoop ingericht, is gemakkelijk om te bouwen tot een slaapkamer met badkamer.
brandwerende asbest plaat boven ketel op zolderberging.

Omgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke Drentse Aa is zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelliefhebbers en het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse scholen en sportverenigingen.

Campinge 9

Zuidlaren
Vraagprijs € 345.000,- k.k.
Perceelgrootte 468 m²