Te Koop

De Campinge 9 te Zuidlaren is een geheel gerenoveerde, verrassend ruim en in goede staat van onderhoud verkerende vrijstaande woning met vrijstaande garage. De woning heeft op de begane grond een hal/entree met ruimte voor een garderobe, een sfeervolle woon- en eetkamer met een centraal geplaatste houtkachel, een moderne halfdichte keuken in landelijke stijl uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, een hobbyruimte thans in gebruik als bioscoop (interieur ter overname), een nette afgewerkte bijkeuken waarin toiletruimte. De bijkeuken biedt tevens toegang tot het terras en de fraai aangelegde besloten achtertuin op het Zuid-Oosten. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, toilet, vaste wastafel. Zolder verdieping middels vlizotrap te bereiken.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, meterkast, woon- en eetkamer, halfdichte keuken, bijkeuken, toilet, provisiekast, hobbyruimte opstelplaats witgoed;

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer;

Zolder verdieping: middels vlizotrap te bereiken berging met opstelplaats voor cv ketel.

Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke Drentse Aa is zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelliefhebbers en het nabij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse scholen en sportverenigingen.

Ter informatie:
* De oude inpandige garage, nu als bioscoop ingericht, is gemakkelijk om te bouwen tot een slaapkamer met badkamer.
* speeltuin/grasveld op 50 meter.
* brandwerende asbest plaat boven ketel op zolderberging.
* lage energienota door terugwininstallatie via 9 zonnepanelen en houtkachel (houtkachel ter overname)

 

 

Campinge 9

Zuidlaren
Vraagprijs € 359.000,- k.k.
Perceelgrootte 468 m²